Kirkeltevej 126, 3450 Allerød, Tlf.: 26210342
Mission

Vi giver børnene

- erfaringer og omsorg, der ruster dem til livet

- en oplevelse af at de har værdi og betyder noget for andre

- fællesskaber at lære af og udvikle sig i

Medarbejdernes eksempler fra pædagogisk dag: Vi SER børnene og alle deres "sprog". Børnene mødes med mange forskellige materialer og stimulerer deres sanser på mange måder. Vi hjælper børnene med at sætte ord på deres følelser. Vi viser dem at vi anerkender deres forskelligheder. Vi skaber udviklende læringsmiljøer inde og ude. Vi opfordrer børnene til at hjælpe hinanden. Ved at få forskellige "opgaver" oplever børnene at de har betydning for andre.

Klik for større billede!
Venskaber
Klik for større billede!
Leg og udvikling
Klik for større billede!
Glæde

Vi giver forældrene

- trygge og omsorgsfulde rammer

- faglig sparring og samarbejde

- mulighed for også at føle sig værdifulde i barnets liv i børnehuset

- et meningsfuldt netværk

Medarbejdernes eksempler fra pædagogisk dag: Vi forsøger atid at være åbne, tydelige, omsorgsfulde og nærværende når børnene kommer og afhentes. Vi fortæller meget om vores hverdag i logbøger og dokumentationer. Vi opfordrer forældrene til at ringe ved mindste bekymring. Vi tager problematikker op, er børnenes advokater, lytter og vejleder. Vi har TitiBo-familiecoach. Vi inviterer forældrene til at deltage i hverdagen, bidrage til Barnets Bog og inviterer til spis-med-aftner. Vi bruger udviklingsbeskrivelser som fælles samtalegrundlag ved konsultationer. Vi har legekammerats-lister. Vi bruger forældremøder til væsentlige debatter. Vores hjemmesider har nu debat-forum.

Klik for større billede!
Respekt
Klik for større billede!
Deltagelse
Klik for større billede!
Faglighed

Vi vil gøre en forskel i samfundet

Klik for større billede!
Udvikling
Klik for større billede!
Natur og miljø
Klik for større billede!
Socialt ansvar
Eksempler (medarbejdernes brainstorming på pædagogisk dag):

Som en af de få virksomheder på vores felt bidrager vi ofte med interview og informationer til undersøgelser af forskellig art. Vi modtager gerne studerende. Vi deler erfaringer - især med andre privat-institutioner. Vores juniormedarbejdere får deres første erfaringe med ansættelse i en virksomhed. Vi samarbejde emd RUC om lykkeforskning. Vi lærer børnene om værdien af genbrugsmaterialer og om bæredygtighed. Vi køber økologisk når der er rimelig mulghed for det. Vi er en rummelig arbejdsplads - også for kolleger, der ikke er "på fuld kraft". Vi deltager i Operatin Dagsværk. Vi modtager alle slags børn og vores menneskesyn sikrer at alle blvier set for det de kan. "Vores" børn har ry for at være gode til at samarbejde og tage initiativer, når de starter i skole.

Sidst opdateret 16. september 2011